Järjestä bileet

Etkot, juhlat, tai jatkot - Kallessa onnistuu kaikki! Jätä yhteydenottopyyntö ja aloitetaan suunnittelu.

Yritys- ja yksityistilaisuudet

Kaarle XII tiloja voit varata yksityis- ja yrityskäyttöön. Upeat tilamme ydinkeskustassa tarjoavat puitteet mieleenpainuviin juhliin. Voit valita juhlatilan ravintolan eri osioista tilaisuutesi koon mukaan.

Isolla joukolla sisään?

Mahdolliset sisäänpääsyyn ja eteispalveluun liittyvät kysymykset pyydämme osoittamaan "ota yhteyttä" sivulta löytyvällä lomakkeella tai sähköpostitse kaarlexii@restel.fi suoraan ravintolaan.

Tilat

YLÄKERTA

Maanantaista keskiviikkoon voit varata koko yläkerran tai vaikka koko talon käyttöösi, mikäli juhlasi sitä edellyttävät. Torstaisin ja viikonloppuisin baarit avataan myös muille asiakkaillemme, joten yksityistilaisuutesi voi tilasta riippuen kestää aina klo 22.30 asti.
Yläkerran voi jaotella kolmeen osioon tilaisuuden teeman tai erityisvaatimusten mukaan:

  • Yläkerta kokonaisuudessaan aukeaa noin 300 henkilön tilaisuuksiin
  • Bar 5 yli 100 hengen tilaisuuksiin, tai jos tilaisuudessa on tarkoitus jorata
  • Bar 4 on ideaalinen 40–60 henkilön tilaisuuksiin

kalle taustakuva

ALAKERTA

Alakerrasta voit varata Baarin 1, Baarit 2 ja 3 tai Klubi-tilan käyttöösi.

Baari 1

Sopiva tila n. 20–60 vieraan tilaisuuteen. Soveltuu hyvin alkuillan tilaisuuksiin, sillä tila avataan yleisölle klo 20.00 (kesäkaudella 15.8. asti klo 21.00).

Baarit 2 ja 3

Sopiva tila n. 50–200 vieraan tilaisuuteen.

Klubi

Klubista löytyy istumapaikkoja n. 30 hengelle. Pääset sujahtamaan oman sisäänkäynnin kautta suoraan narikka-aulasta ja illan sujuvuutta palvelevat
toiletit naisille sekä miehille. Juomatarjoilu hoituu viereisestä SuomiBaarista ja ruokatarjoilu sovittavissa erikseen etukäteen.

Kaarle XII tilat on helposti jaettavissa tilaisuutesi koon mukaan. Minimihenkilömäärä yksityis- ja yritystilaisuuksissa on 30 henkeä. Luodaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus!