Usein kysytyt kysymykset

Mietityttääkö jokin? Kysy meiltä mitä haluat, me vastaamme miten asia on.

Kysymykset ja vastaukset

Mikä on sisäänpääsyn edellytys ravintolaan?
16.10.2021 voimaantulleen koronapassin myötä, ravintolaan sisäänpääsyvaatimuksena on voimassa oleva koronapassi ja henkilöllisyystodistus. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä sekä reagoimme mahdollisiin muutoksiin nopealla aikataululla.

Koskeeko sisäänpääsyvaatimuksen koronapassista ja henkilöllisyystodistuksesta myös yksityistilaisuuksia?
Ravintolaan sisäänpääsyvaatimuksena on voimassa oleva koronapassi ja henkilöllisyystodistus myös yksityistilaisuuksissa.

Kantis-korttini on vanhentunut/kadonnut, miten saan uuden?
Olemme kehittämässä uutta digitaalista kanta-asiakaskorttia, jonka on tarkoitus tulla voimaan vuoden 2022 aikana. Tiedotamme asiasta lähempänä julkaisua.

Miten pääsen Kallen kantikseksi?
Olemme kehittämässä uutta digitaalista kanta-asiakaskorttia, jonka on tarkoitus tulla voimaan vuoden 2022 aikana. Tiedotamme asiasta lähempänä julkaisua.

Mikä on ikäraja Kalleen?
Torstaista lauantaihin ikärajamme on 24 vuotta. Yksityisbileissä voimme sopia järjestäjän kanssa ikärajasta, mutta sen tulee olla vähintään 18 vuotta.

Miksi Kallessa on kaksi jonoa?
Kalle on toiminut samalla liikeidealla ja nimellä jo vuodesta 1976 lähtien, joten matkanvarrella Kantiksia on tullut paljon ja me haluamme sitoutua ihmisiin, joille Kanta-asiakkuus on kunnia-asia ja siksi myös Kantisjono on olemassa.

Mistä voin kysyä löytötavaroita?
Löytötavaroita voit tiedustella lähettämällä kyselyn kadnnoista tavaroista täältä. Toimitamme kaikki edellisen viikon löytötavarat Suomen Löytötavaratoimistoon (Narinkkatori 3, Kampin keskus, p.0600 04401) aina maanantaisin kello 14.00 mennessä (pyhäpäivät voivat vaikuttaa toimituksiin).

Moneltako Kalle aukeaa?
Ovet aukeavat klo 20.00 torstaista lauantaihin skumppatunneilla 20–22. Kesäkaudella ovet aukeavat klo 21.00.

Moneltako jonot alkavat?
Torstaisin normaalijono alkaa n. klo 22 ja Kantisjono klo 22.30 jälkeen. Perjantaisin ja lauantaisin normaalijono alkaa klo 22 ja Kantisjono n. klo 23.

Onko Kalleen sisäänpääsymaksua?
Kalleen tullessasi maksat vain eteispalvelumaksun, ellei iltaan kuulu jotain järisyttävää spektaakkelia, mistä ilmoitamme varmasti hyvissä ajoin.