Pe 21.2. ei karaokea
21.2.2020

Perjantaina 21.2. ravintolassa ei ole karaokea.

 


Tapahtuma-aika:20:00
Ikäraja:
Pääsymaksu:


Pe 10.4. ei karaokea
10.4.2020

Perjantaina 10.4. ravintolassa ei ole karaokea.


Tapahtuma-aika:20:00
Ikäraja:
Pääsymaksu:


Pe 1.5. ei karaokea
1.5.2020

Perjantaina 1.5. ravintolassa ei ole karaokea.


Tapahtuma-aika:20:00
Ikäraja:
Pääsymaksu:


Pe 22.5. ei karaokea
22.5.2020

Perjantaina 22.5. ravintolassa ei ole karaokea


Tapahtuma-aika:20:00
Ikäraja:
Pääsymaksu:


Bilekalenteri

Järjestä omat bileet

Etkot, juhlat, tai jatkot - Kallessa onnistuu kaikki!

Kaarle XII tiloja voit varata yksityis- ja yrityskäyttöön. Upeat tilamme ydinkeskustassa tarjoavat puitteet mieleenpainuviin juhliin. Voit valita juhlatilan ravintolan eri osioista tilaisuutesi koon mukaan.
Mikäli haluat järjestää yksityis- tai yritystilaisuuden Kallessa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen myyntipalvelu@restel.fi tai soita meille numeroon 020 7624865. Myyntipalvelumme palvelee teitä kaikkiin tilavarauksiin ja tapahtumiin liittyvissä asioissa aina arkisin klo 8.30-16.

Mahdolliset sisäänpääsyyn ja eteispalveluun liittyvät kysymykset pyydämme osoittamaan suoraan ravintolaan kaarlexii@restel.fi tai 020 770 1480. 

 

 

 

YLÄKERTA

Maanantaista keskiviikkoon voit varata koko yläkerran tai vaikka koko talon käyttöösi, mikäli juhlasi sitä edellyttävät. Torstaisin ja viikonloppuisin baarit avataan myös muille asiakkaillemme, joten yksityistilaisuutesi voi tilasta riippuen kestää aina klo 22.30 asti.
Yläkerran voi jaotella kolmeen osioon tilaisuuden teeman tai erityisvaatimusten mukaan:

  • Yläkerta kokonaisuudessaan aukeaa noin 300 henkilön tilaisuuksiin
  • Bar 5 yli 100 hengen tilaisuuksiin, tai jos tilaisuudessa on tarkoitus jorata
  • Bar 4 on ideaalinen 40–60 henkilön tilaisuuksiin

 

ALAKERTA

Alakerrasta voit varata Baarin 1, Baarit 2 ja 3 tai Klubi-tilan käyttöösi.

 

 

Baari 1

Sopiva tila n. 20–60 vieraan tilaisuuteen. Soveltuu hyvin alkuillan tilaisuuksiin, sillä tila avataan yleisölle klo 20.00 (kesäkaudella 15.8. asti klo 21.00). 

Baarit 2 ja 3
Sopiva tila n. 50–200 vieraan tilaisuuteen.

Klubi

  • istumapaikkoja n. 30 hengelle
  • oma sisäänkäynti suoraan narikka-aulasta
  • toiletit naisille ja miehille
  • juomatarjoilu viereisestä SuomiBaarista
  • ruokatarjoilu sovittava erikseen

Kaarle XII tilat on helposti jaettavissa tilaisuutesi koon mukaan. Minimihenkilömäärä yksityis- ja yritystilaisuuksissa on 30 henkeä. Luodaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus!

 

Kaikki meistä

AUKIOLOAJAT

Yökerho avoinna:

Maanantai      Tilauksesta
Tiistai             Tilauksesta
Keskiviikko   Tilauksesta

Torstai            20.00–04.00
Perjantai         20.00–04.00
Lauantai         20.00–04.00
Sunnuntai       Suljettu

Joulun ja uudenvuoden aukioloajat: 

26.12. 20-04 Tapsan tanssit

27.12. Alakerta avoinna 20-04 (yläkerta suljettu) 

31.12. 21-04 Kallen uudenvuoden bileet

Ikäraja to–la 24 vuotta. Ei sisäänpääsymaksua, eteispalvelumaksu.

Eniten kysyttyä

Kysy meiltä mitä haluat, me vastaamme miten asia on.

Mikä on ikäraja Kalleen?
Torstaista lauantaihin ikärajamme on 24 vuotta. Yksityisbileissä voimme sopia järjestäjän kanssa ikärajasta, mutta sen tulee olla vähintään 18 vuotta.

Miksi Kallessa on kaksi jonoa?
Kalle on toiminut samalla liikeidealla ja nimellä jo vuodesta 1976 lähtien, joten matkanvarrella Kantiksia on tullut paljon ja me haluamme sitoutua ihmisiin, joille Kanta-asiakkuus on kunnia-asia ja siksi myös Kantisjono on olemassa.

Mistä voin kysyä löytötavaroita?
Numerosta 020 770 1479 torstaista lauantaihin klo 20 jälkeen, lähettämällä kyselyn nettisivuiltamme tai sähköpostitse osoitteesta kaarlexii@restel.fi. Toimitamme kaikki edellisen viikon löytötavarat Suomen Löytötavaratoimistoon (Narinkkatori 3, Kampin keskus, p.0600 04401) aina maanataisin kello 14.00 mennessä. (pyhäpäivät voivat vaikuttaa toimituksiin)

Moneltako Kalle aukeaa?
Ovet aukeavat klo 20.00 torstaista lauantaihin skumppatunneilla 20–22. Kesäkaudella (15.8.2018) asti ovet aukeavat klo 21.00.

Moneltako jonot alkavat?
Torstaisin normaalijono alkaa n. klo 22 ja Kantisjono klo 22.30 jälkeen. Perjantaisin normaali-iltoina ei tarvitse jonottaa meillä, eikä muualla. Lauantaina normaalijono alkaa klo 22 ja Kantisjono n. klo 23.

Onko Kalleen sisäänpääsymaksua?
Kalleen tullessasi maksat vain eteispalvelumaksun, ellei iltaan kuulu jotain järisyttävää spektaakkelia, mistä ilmoitamme varmasti hyvissä ajoin.

Kallen tarina

1901 - Karl Hård af Segerstadin suunnittelema Nylands Nation- osakunnan talo valmistuu.

1909 - Taloon saadaan vesivessa.

1918 - Keväällä Valkoiset vapauttavat talon Punaisista.

1925 - Ensimmäiset kaupalliset tilaisuudet alkoivat talossa ylioppilaslounaiden muodossa ja niitä hoiti neiti Ax.

1930 - Julkiset tanssit alkavat talossa Dallapeè Orkesterien tahdittamina.

1940 - Talo liitetään puhelinverkkoon.

1975 - Nylands Nation avaaa taloon oman ravintolan nimeltään Max ja Moritz. Ravintola lopettaa toimintansa vuonna 1976.

1976 - Oy Primula Ab vuokraa talon kolme ensimmäistä kerrosta omaa toimintaansa varten ja näin syntyy yläkertaan Ravintola Natsa ja alakertaan Ravintola Kaarle XII, eli Kalle.

80- luvulla Kaarlen ottaa omakseen erityisesti suomenruotsalaiset, lentoemännät ja kapteenit, purjehtijat sekä pankkimaailman tulevaisuuden lupaukset. Siitä alkaa Kaarlen menestystarina, joka jatkuu tänä päivänä vankempana kuin koskaan.

1991 - Natsa lopetetaan ja yläkerta remontoidaan.

1992 - Kaarle laajenee toiseen kerrokseen, joka mahdollistaa usean sadan asiakkaan viihdyttämisen ylä- ja alakerrassa kuuden baarin voimin. Helsingin kovatempoisimmassa ravintolassa soittetaan parempaa ja vaihtelevampaa bailumusiikkia kuin missään muualla. Alakerran kotimainen "kollektiivilaulanta" on jo käsite ravintolan asiakkaille. Torstaista lauantaihin tunnelma on käsin kosketeltavaa ja Suomipopbaari onkin Kaarlen sydän.

2002 - Yläkerta remontoidaan ja se saa uuden äänentoisto-, valo- ja kokoustekniikan. Lisäksi uudet kalusteet luovat jäljittelemmättömän tunnelman viettää iltaa ainutlaatuisissa puitteissa.

2006 - Alakerran Baari 1 saa uuden kalustuksen ja valaistuksen.

2007 - Alakerran Baari 2 saadaan valmiiksi helmikuun alussa. Seuraavaksi remontoimme Baarin 3 (Suomibaari).

Suosio jatkuu edelleen vankempana kuin koskaan ennen, ja Kalle on kaupungin ainoana ravintolana ollut mm. City-lehden Paras Ravintola-kisassa lukijaäänestyksen ääniharava jo vuodesta 1987 lähtien.

Tule töihin

Haluatko mukaan rentoon, mutta reippaaseen porukkaamme?

Tarjoamme mielekkäitä tehtäviä mukavassa tiimissä niin salissa kuin keittiössä. Jos haluat mukaan tekemään mutkatonta ravintolakokemusta, josta asiakkaat nauttivat, klikkaa tästä hakemaan: http://www.restel.fi/tyopaikat

Restel Ravintolat on yksi merkittävimmistä ravintola-alan yrityksistä Suomessa. Siksi myös uramahdollisuudet ovat erinomaiset. Konsernin 240 ravintolasta löytyy monipuolisesti kaikentasoisia haasteita ravintola-alan ammattilaisille.

Kalle-kortti

Haluamme palvella teitä rakkat asiakkaamme entistä paremmin ja uudistamme parhaillaan Kallen kanta-asiakasohjelmaa. Uudistuksesta johtuen emme toistaiseksi voi lisätä uusia kanta-asiakkaita. Kaikki jo käytössä olevat Kalle- ja Kantiskortit toimivat kuitenkin normaalisti kunnes uusi järjestelmä saadaan käyttöön arviolta helmikuussa 2020. 

Kalle-kortilla saat erilaisia etuja vaihtuvista tuotteista, jotka on esitelty ravintolassamme. Kalle-kortti on henkilökohtainen, siinä ei ole luotto-ominaisuuksia ja käy ainoastaan Kaarle XII:ssa. Kortti on voimassa siihen painettuun ajanjaksoon saakka. Henkilöllisyys on todistettava tarvittaessa.

KALLE-KORTISTA KANTISKORTIKSI

Kalle-korttisi muuttuu Kantiskortiksi, kun olet käyttänyt sitä 12 kuukauden aikana 30 eri iltana, tai ostoksia on kertynyt 3 000 eurolla. Mikäli tilaat uuden Kalle-kortin 12 kuukauden jälkeen, eivät tietosi nollaannu, vaan järjestelmämme jatkaa käyntien keräämistä uudelle kortillesikin.

Kallen Kantiskortilla saat vielä seuraavat lisäedut käyttöösi:

-Kantisjono-sisäänpääsy sinulle ja kolmelle ystävällesi
-Uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa
-Mahdollisuuden lunastaa lippuja eri tilaisuuksiimme ennen muita asiakkaita

Kantiskortti on henkilökohtainen, siinä ei ole luotto-ominaisuuksia ja käy ainoastaan Kaarle XII:ssa. Kortti on voimassa siihen painettuun ajanjaksoon saakka. Henkilöllisyys on todistettava tarvittaessa. Kortti uusiutuu automaattisesti, mikäli sitä on käytetty voimassaoloaikana vähintään kolme kertaa.

Tervetuloa nauttimaan kaupungin legendaarisimman yökerhon tunnelmasta ja juhlimaan kanssamme!

Ota yhteyttä

Jatkot tiedossa? Haluaisitko kertoa terveisesi suosikillesi henkilökunnastamme? Takki narikassa?

Laita meille viestiä oheisella lomakkeella ja löydetään yhdessä kysymyksiisi vastaus!

Mikäli suunnitelmissasi on yksityistilaisuus Kallessa, olethan yhteydessä sähköpostitse myyntipalvelu@restel.fi tai puhelimitse puh. 020 7624865. Myyntipalvelumme palvelee teitä kaikkiin tilavarauksiin ja tapahtumiin liittyvissä asioissa arkisin klo 8.30-16. 

Muissa asioissa (esim. mahdolliset sisäänpääsyyn liittyvät kyselyt) ota suoraan yhteys ravintolaan KaarleXII@restel.fi tai puhelimitse 020 770 1480.

Yhteydenotto erimielisyystilanteissa 

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan asiakkaamme kanssa. Jos erimielisyyttä ei kuitenkaan saada soviteltua yhdessä, voitte olla yhteydessä valtakunnalliseen maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Tämän jälkeen asian voi saattaa tarvittaessa edelleen kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.