Itsenäisyyspäivän aaton liput myynnissä!

Perinteisten itsenäisyyspäivän aaton hyväntekeväisyysjuhliemme liput ovat myynnissä. Ilta alkaa 5.12. kello 20 ja sen aikana tarjoamme vieraillemme juomia sekä pientä purtavaa. Esiintyjänä on kerrassaan mahtava Happoradio! Lipun 15 euron hinta lahjoitetaan ukrainalaisille lapsiperheille.

Tule tekemään hyvää

Kaarle XII:n perinteisten itsenäisyyspäivän aaton hyväntekeväisyysjuhlien liput ovat jälleen myynnissä. Tule tekemään hyvää osallistumalla tilaisuuteen, joka käynnistyy 5.12. kello 20. Tarjolla on maittavia juotavia sekä pientä purtavaa. Illan huipentaa aina yhtä hienosti lavan haltuun ottava Happoradio.

Tilaisuuden pukukoodina on tumma puku, frakki tai iltapuku. Ikäraja tilaisuuteen on 24 vuotta. Lippuja myydään ravintolan auki ollessa baareistamme. Ovelle on mahdollista saada varattua nimellään lippuja, jotka voi lunastaa samana iltana. Lipun hinta on 15 euroa ja se lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna tuemme poikkeuksellisesti maamme rajojen ulkopuolella olevia ukrainalaisia lapsiperheitä.

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin, vaan nämäkin rahat lahjoitetaan eteenpäin. Voit siis auttaa ostamalla pelkän lipun.